Home

Achtergrond

Geen bussen op de Veluwe

In verband met sneeuw en gladheid rijden de bussen van vervoerdersmaatschappij Veolia vanochtend vroeg niet op de Veluwe.

Dat heeft een woordvoerder gezegd. Busmaatschappijen hadden gisteren ook last van de gladheid, toen vooral in de avond. Vervoersbedrijven Veolia en Connexxion stopten onder andere met rijden in Arnhem, waar het toen volgens een zegsman spekglad was.

Het is wisselend bewolkt en het sneeuwt nog af en toe. In de loop van de dag trekt de sneeuw via het zuiden weg.Vanmiddag breekt vanuit het noorden de zon soms door. Het is dan -1 tot +1 graad. De noordoostenwind waait matig en aan zee krachtig, 4 tot 6 bft. Vrijdag tot en met zondag blijft het droog. In de nacht vriest het -5 graden en overdag ligt de temperatuur rond het vriespunt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.