Home

Achtergrond

Eerste omgebouwde Super de Boers open

In de Noord-Brabantse plaatsen Raamsdonksveer en Drunen openen woensdag de eerste tot Jumbo omgebouwde voormalige Super de Boerwinkels de deuren.

De afgelopen tweeëneenhalve week waren de twee vestigingen gesloten. Terwijl het personeel werd heropgeleid, gingen bouwvakkers druk in de weer in de winkel zelf.

Een van de grootste veranderingen in de vestigingen is het versplein. Daar worden alle verse producten, zoals brood, vlees en groenten, samen gepresenteerd. Natuurlijk ontbreekt de invoering van de '7 zekerheden' niet, het principe waar de formule van Jumbo om draait. De bekendste is dat Jumbo de allerlaagste prijzen garandeert en artikelen vergoedt als de keten daar niet in slaagt.

Jumbo nam onlangs voor 552,5 miljoen euro de ongeveer driehonderd vestigingen van Super de Boer over. Voor de hele ombouwoperatie wil Jumbo drie jaar de tijd nemen. Dit jaar gaan 42 winkels op de schop.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.