Home

Achtergrond 315 x bekeken

Droomjas Joseph tegen het pesten

De musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat wordt ingezet in de strijd tegen pesten op school.

Freek Bartels en Jamai Loman, hoofdrolspelers uit de musical, reiken dinsdag op de Amsterdamse Peetersschool voor basisonderwijs het eerste exemplaar uit van het nieuwe lespakket Pak het aan! Stop pesten!

De musical over Joseph, die gepest wordt door zijn elf jaloerse broers en die het uiteindelijk schopt tot één van de leiders van Egypte, vormt de basis voor het lesmateriaal. In het pakket, dat mede is ontwikkeld door theaterproducent Stage Entertainment, staan tips voor kinderen die gepest worden. De kinderen kunnen op school zelf een droomjas maken en kunnen ook kaartjes voor de voorstelling van de musical Joseph winnen.

Alle basisscholen in Nederland ontvangen het lespakket gratis.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.