Home

Achtergrond

Diverse noviteiten voor stalinrichting pluimvee

Jansen Poultry Equipment (stand 231) showt tijdens de LIV haar nieuwste innovatie voor huisvesting van leghennen: Comfort 2inside.

Met dit volièresysteem kunnen hennen eenvoudiger op bovenliggende niveaus komen via een gazen trapje. De kippen kunnen via het trapje omhoog en hoeven niet meer heen en weer te springen. Het voer, water en legnesten zijn zo makkelijk te bereiken. Omdat geen aanvliegplateaus en -buizen meer nodig zijn kunnen bredere gangpaden gemaakt worden.

Smits Techniek (stand 248) komt met een nieuwe Roxell-voerpan voor hanen. Het is een ovale voerpan met hoge, wijde grille-openingen. Hanen, met grote volwassen kammen, kunnen makkelijk bij het voer zonder zich te beschadigen. Twee klemmen houden de pan stevig en stabiel op de buis.

Stand 231 & 248

Agrarisch Dagblad

Of registreer je om te kunnen reageren.