Home

Achtergrond

Ctgb legt ontwerpbesluit FAME ter inzage

Het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen heeft het voornemen te besluiten tot toelating van het middel FAME op basis van flubendiamide (een werkzame stof die nog niet eerder in Nederland is toegelaten).

Voordat het college kan besluiten tot toelating, dient het ontwerpbesluit twee weken ter inzage te liggen. Van deze terinzagelegging wordt 9 februari mededeling gedaan via www.overheid.nl; de inzage termijn eindigt op 22 februari.

FAME is een insectenbestrijdingsmiddel en het ontwerpbesluit betreft de toelating ter bestrijding van Floridamot en Turkse mot in de niet grondgebonden bedekte teelt van tomaat, paprika en Spaanse peper, bloembol- en bloemknolgewassen, bloemisterijgewassen, boomkwekerijgewassen en vaste planten.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.