Home

Achtergrond

CNV baalt van uitstel AOW-plan

"Moeizame maatschappelijke discussies worden nu nog langer uitgesteld.'' Waarnemend CNV-voorzitter Bert van Boggelen betreurt dat de val van het kabinet een stevige aanpak van de economische crisis verhindert.

Van Boggelen ziet er bijvoorbeeld tegenop dat de hele discussie over de AOW mogelijk weer opnieuw moet worden gevoerd. ,,Het voorstel dat minister Donner hierover heeft ingediend kan weliswaar beter, maar iedereen is deze discussie inmiddels wel zat.''

,,Daarom is het dringend nodig dat er na de Tweede Kamerverkiezingen zo spoedig mogelijk een nieuw, daadkrachtig kabinet komt'', aldus de CNV-bestuurder. ,,Een nieuw kabinet dat zich sterk maakt voor een duurzame economische ontwikkeling en de verhoging van de arbeidsparticipatie nastreeft. Want langs die wegen moeten de economische problemen van ons land worden aangepakt.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.