Home

Achtergrond 197 x bekeken 2 reacties

CDA-campagne op spermarietjes

Het CDA in de gemeente Twenterand voert de verkiezingscampagne op spermarietjes.

CDA-raadslid Johannes Schipper uit Westerhaar, een dorp in Twenterand, is de initiatiefnemer. "Ik handel is stierensperma en het leek me een origineel idee om de groene rietjes te voorzien van mijn naam en het CDA-logo'', aldus het raadslid.

Schipper deelt zijn 'visitekaartjes' met name uit onder collegaboeren. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan het CDA-Tweede Kamerlid Sabine Uitslag, een plaatsgenoot van Schipper. "Zij heeft het 'stokje' meegenomen naar Den Haag en er al een aantal uitgedeeld, sms'te ze mij vandaag'', aldus Schipper.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Gerrit

    aalt goeie kump oet Twente

  • no-profile-image

    de tukker oet twente

    Mooie ludieke actie Johannes, succes met al het gehannes in Twente(ramp)rand.

Of registreer je om te kunnen reageren.