Home

Achtergrond 157 x bekeken

Albert Heijn pakt non-food serieuzer aan

Potten, pannen, ondergoed en cadeaupapier: de Nederlandse consument kan sinds vandaag hiervoor ook terecht bij de grootste winkels van Albert Heijn.

De komende weken worden 46 winkels omgebouwd met een aparte afdeling met een speciaal voor Albert Heijn ontwikkeld non-foodassortiment.

"Het hart van Albert Heijn is en blijft food'', aldus topman Sander van der Laan bij een perspresentatie in de grote vestiging in Muiden die als een van de eerste winkels een non-foodafdeling heeft. "Wij hopen met dit stukje extra assortiment de klant, die al binnen is, wat extra's te bieden.'' Op de "bagagedrager'' van Albert Heijn kan deze nieuwe inkomstenbron worden aangeboord.

Wat het nieuwe assortiment aan extra omzet en rendement gaat opleveren, wilde Van der Laan niet toelichten. Plannen om de non-foodafdeling als een zelfstandige winkel in de markt te zetten, zijn er niet, aldus de topman.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.