Home

Achtergrond 2 reacties

Veenhuis komt met mestscheider

VMR Veenhuis brengt een mestscheider op de markt. De gedragen machine heeft een verwerkingscapaciteit van 50 kuub rundveedrijfmest per uur.

Bij het scheiden van varkensmest ligt de capaciteit rond de 80 kuub per uur. De volledige installatie is zo opgebouwd dat deze in de hef van de trekker gedragen wordt. Pompen en scheiders zijn weggewerkt in een omkasting. De 2.100 kilo wegende machine is aftakasaangedreven, en daarmee niet afhankelijk van externe energiebronnen.

Een uitklapbare afvoerband draait de droge fractie op een hoop of direct in een kipper. Optioneel kan de mestscheider uitgevoerd worden met een eigen hydrauliek-unit. Bij coöperatief gebruik wordt hiermee voorkomen dat hydrauliekolie van de verschillende trekkers vermengd raakt.

Foto

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Sjouke van Tuyl

    Laat deze maar eens langs komen, wil hem wel vrijblijvend uittesten voor de boerderij.nl

  • no-profile-image

    jaco

    voor een 2de test in klavermest kan de veenhuis bij ons getest worden

Of registreer je om te kunnen reageren.