Home

Achtergrond 473 x bekeken

Steven Lak

Steven Lak, werd in 2009 voorgedragen en benoemd als voorzitter van het Productschap Vee en Vlees.

Als buitenstaander afkomstig uit de Rotterdamse havenwereld, wist de nu 57 jarige jurist Lak zich binnen de kortste keren in te werken in de vee- en vleessector. Daarmee heeft hij respect en gezag afgedwongen, zaken die nodig zijn in de vaak woelige verhoudingen tussen de verschillende partijen die deel uitmaken van het PVV bestuur. Zijn voordracht en herbenoeming afgelopen september voor een nieuwe termijn van twee jaar was dan ook een formaliteit.

De afgelopen twee jaar boekte Lak succes met de ontwikkeling van het Kwaliteitssysteem voor de veetransportsector. Hij wist de kibbelende partijen in de veetransportwereld die ieder een kwaliteitssysteem hadden ontwikkeld op één lijn te krijgen en te komen tot één systeem: QLL.

Lak heeft de manier van werken en de structuur van het PVV slagvaardiger en overzichtelijker gemaakt. In de huidige discussies over de productschappen nieuwe stijl en de samenwerking van de verschillende productschappen in de zogenoemde back-offices, heeft hij een voortrekkende rol.

Geboortejaar:

Functies:
• Voorzitter Raad van Toezicht Pensioenfonds Productschappen
• Voorzitter Stichting Kwaliteitssysteem Dierenlogistiek
• Bestuurslid Stichting Geborgde Dierenarts
• Lid Raad van Commissarissen H.E.S. Beheer N.V. en diverse dochterondernemingen
• Lid Raad van Commissarissen ThijssenKrupp Veerhaven B.V.
• Voorzitter Raad van Toezicht Stichting Maaszicht
• Lid Raad van Advies IBMS van de Rotterdam Business School
• Vice-voorzitter Economic Development Board Rotterdam
• Vice-voorzitter Stichting Belangenbehartiging Pensioengerechtigden van de Vervoer- en Havenbedrijven
• Voorzitter Stichting Vermogensbeheer Belangenbehartiging Pensioengerechtigden van de Vervoer- en Havenbedrijven

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.