Home

Achtergrond 177 x bekeken

Peenprijs blijft stijgen ondanks rustiger periode

Het gaat goed in de peenhandel. De prijzen stijgen maar door en de Emmeloordse commissie omschrijft de stemming als vast.

Er is wel een flink prijsverschil op te merken tussen de beurzen in Middenmeer en Emmeloord; Middenmeer noteerde woensdag 19 tot 22 euro voor B-peen, terwijl in Emmeloord 23 tot 26 euro op het bord werd gezet.

Zo rond de feestdagen is het even wat stiller in de peenhandel. Voor volgende week worden de wortelen echter alweer voor goede prijzen verkocht. Naar verwachting komt de handel na deze rustige fase in de tweede helft van januari echt goed op gang. De mooie peenprijzen lijken dus voorlopig nog niet van de lucht.

Prognose: prijs stijgt verder

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.