Home

Achtergrond 332 x bekeken

Levendige handel in leaserechten

De handel in varkensrechten loopt behoorlijk vlot door. Het heeft er alle schijn van dat het allemaal toch nog goed komt.

In de compartimenten Oost en Overig komt zo links en rechts toch aanbod van leaserechten vrij. Vraag en aanbod kunnen redelijk bij elkaar komen. De prijzen voor leaserechten in Oost en in Overig zijn iets terug gezakt en staan op een niveau van rond de 23 euro.

In Zuid is nog steeds sprake van een ruim aanbod van leaserechten. Er wordt gehandeld op een niveau van 9 euro.

In kooprechten gebeurt nauwelijks iets. Alles draait om leaserechten.
Handel in pluimveerechten is er nauwelijks. Het is rustig. Toch bestaat zo hier en daar wel de indruk dat sommige grote partijen nog wel iets moeten doen om hun productie afgedekt te krijgen met pluimveerechten.

Prognose: handel stabiel.

Of registreer je om te kunnen reageren.