Home

Achtergrond

Janneke Snijder-Hazelhoff

Landbouwwoordvoerster van de grootste fractie in de Tweede Kamer.

VVD-er Snijder-Hazelhoff heeft een goede antenne voor onderwerpen die de sector bezighouden en kan zich daarin vastbijten. Dat spreekt boeren en tuinders aan met als gevolg dat bij de laatste verkiezingen veel ondernemers overliepen van CDA naar VVD.

Het liberale Kamerlid is wars van bureaucratie en regels die verder gaan dan Europa eist. Veel van haar standpunten worden door dit kabinet gerealiseerd: meer ruimte voor ondernemerschap en minder voor natuur. Anders dan bijvoorbeeld CDA’er Koopmans is Snijder-Hazelhoff geen debatteertalent, maar haar kennis en ervaring compenseren veel.

Geboortejaar:

Functies:
• Tweede Kamerlid namens de VVD

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.