Home

Achtergrond 374 x bekeken

Hans van Luyck

Hans van Luyck is directeur van Versdirect.nl met een omzet van naar schatting minder dan 121 miljoen euro.

Telersvereniging Versdirect.nl uit Barendrecht kondigde dit jaar een fusie aan met telersvereniging Best Growers Benelux (BGB) uit Bleiswijk, een logische partner gezien dezelfde strategie van verticale ketensamenwerking met een handelsbedrijf. Is als organisatie niet bang stappen te zetten, Versdirect.nl zag in 2010 nog op het laatste moment af van de aankoop van handelshuizen waarmee het al jaren nauw samenwerkt.

Toch is de fusie geen echte bundeling van afzet. Dezelfde klanten blijven beleverd, maar dan efficiënter. Zal ook voor de vraag komen te staan wat de volgende stap is om tot structuurverbetering te komen van de Nederlandse afzetorganisatie.

Geboortejaar: 1959

Functies:
• Directeur Versdirect.nl

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.