Home

Achtergrond 158 x bekeken

Dag met snijdende kou

Het is verstandig om vandaag warm gekleed naar buiten te gaan.

Het is snijdend koud omdat het blijft vriezen en er een stevige noordoostenwind staat. Vanuit het zuidoosten neemt in de loop van vandaag de bewolking toe en gaat het in de namiddag licht sneeuwen. De sneeuw breidt zich langzaam noordwaarts uit. In het zuiden wordt maximaal 1 centimeter sneeuw verwacht. De temperatuur ligt rond de -5 graden, maar door de wind is de gevoelstemperatuur wel -15 graden. Dat liet het KNMI woensdag weten.

De noordoostenwind is krachtig. In het Waddengebied en op het IJsselmeer van hard tot stormachtig. Ook donderdag en de dagen daarna blijft het vriezen. Er valt soms lichte sneeuw. De wind neemt af. Zondag valt geleidelijk de dooi in, met soms wat (natte) sneeuw.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.