Home

Achtergrond

agd.nl actueler dan ooit

Nieuws zodra het ontstaat direct op internet.

Voorzien van alle mogelijkheden die dit medium biedt – interactief, met beeld, geluid en video. Dat laatste zelfs in de vorm van een uniek agrarisch tv-journaal.

Dat zijn enkele kenmerken van het fonkelnieuwe www.agd.nl, vandaag gelanceerd en exclusief voor abonnees. De volledig vernieuwde website biedt vele extra’s ten opzichte van de zeer goed bezochte en gewaardeerde voorganger: al het nieuws en dus niet meer een selectie, alle marktcijfers, alle analyses, achtergronden, opinies en commentaren zijn voortaan op de website te vinden.

De genres zijn gemakkelijk te herkennen aan icoontjes. De berichten zijn sectoraal ingedeeld en direct gekoppeld aan andere relevante artikelen voor verdere verdieping. Om de achtergronden helemaal te kunnen duiden, is het volledige archief van het Agrarisch Dagblad en www.agd.nl op de website opgenomen: meer dan 500.000 relevante artikelen van de laatste 20 jaar!

Actueler dan ooit

www.agd.nl is actueler dan ooit: het nieuws verschijnt heet van de naald op de website en wordt gedurende de dag voortdurend bijgewerkt, geactualiseerd en aangevuld. Deze continue stroom van berichten houdt de agrarisch ondernemer en agribusiness volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen in binnen- en buitenland en biedt de onderlegger voor belangrijke (beleids) beslissingen. Waar maar mogelijk is, wordt dit nieuws voorzien van foto’s en audio, zoals geluidsfragmenten uit een interview. Aan www.agd.nl verbonden experts voorzien de berichten van verdere diepgang en gaan in op vragen van abonnees over actuele ontwikkelingen.

Want www.agd.nl is ook persoonlijk. Het exclusieve abonnee-karakter van de website zorgt voor meer diepgang in de discussies op artikelen – professionals onder elkaar delen visie en mening. Een abonnee kan zelf bepalen of hij/zij bij elk bezoek de algemene hoofdpagina te zien krijgt of een specifieke sectorpagina als Melk of Akker.

De abonnee kan ook artikelen elektronisch opslaan in een knipselmap, om altijd weer even dat specifieke relevante bericht in te zien. En natuurlijk heeft iedereen een eigen, aan te passen profiel.

Door samenwerkingsverbanden met tal van partners is www.agd.nl in staat bijzondere berichtgeving toe te voegen aan de eigen artikelen – nieuws met meerwaarde. Zo biedt de weerpagina exclusieve, op de agrariër gerichte informatie die elders alleen tegen betaling bereikbaar is.

Discussie en opinie

Maar ook de vertrouwde koersen van de grote agroconcerns zijn onderdeel van www.agd.nl, net als wij via speciale marktmonitoren alle relevante ontwikkelingen van de agrarische markten in een overzichtelijke vorm tonen.

Voor discussie en debat zorgen we met speciaal geselecteerde opiniebijdragen en blogs van een keur aan columnisten. Zo is www.agd.nl altijd prikkelend en bieden wij voortdurend stof tot nadenken.

Ronduit uniek is het agd.journaal, een tv-rubriek op de internetsite die vanaf vandaag elke werkdag te vinden is op www.agd.nl
De agd-redactie geeft daarin op een korte en heldere wijze de belangrijkste nieuwsontwikkelingen in een tv-journaal weer. Gefilmd en gebracht vanaf de redactievloer, voorzien van actuele beelden en waar nodig met deskundig commentaar van een vakredacteur of externe specialist.

Of registreer je om te kunnen reageren.