Home

Achtergrond

agd.media altijd, overal

De krant en zelfs internet zijn (redelijk) plaatsgebonden, nieuwe technieken en toepassingen zorgen voor nog meer mogelijkheden.

agd.media houdt daar rekening mee en wil zijn abonnees altijd en overal bedienen.

De abonnees hebben daarom de mogelijkheid om met zogeheten smartphones onze website te bekijken. www.agd.nl is geschikt gemaakt voor alle versies van deze telefoons (merken en besturingssystemen), waardoor snel en eenvoudig is te navigeren door het nieuwsaanbod. Dankzij agd.mobiel kunnen abonnees dus ook in de stal, op de trekker of op een andere locatie continu op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

agd.app is een specifieke toepassing voor bezitters van Apple-apparaten als de iPhone en iPod. Deze applicatie is (vooralsnog) gratis te downloaden in de appstore van Apple.
agd.app toont het agd.journaal, ofwel de dagelijkse tv-uitzending van agd. Ook is het mogelijk enkele recente versies van het agd.journaal te bekijken met deze app.

Enkele vertrouwde aanvullende voorzieningen zijn gebleven en/of sterk uitgebreid. De nieuwsbrief van agd verschijnt bijvoorbeeld voortaan niet een keer per week, maar 6 dagen per week – van maandag tot en met zaterdag. Dat betekent elke dag een verse e-mail met overzichtelijk het belangrijkste nieuws en directe koppeling naar www.agd.nl

Onder agd.digitaal brengen we al enige jaren de digitale versie van de papieren krant uit: online is deze elke verschijningsdag (dinsdag, donderdag, vrijdag) in zijn geheel door te bladeren, ruim voor de geprinte versie in de brievenbus valt. Voor wie niet wachten kan of bijvoorbeeld in het buitenland woont en werkt, is het mogelijk een abonnement op agd.digitaal te nemen: elke dag om
7 uur is deze zogeheten e-paper beschikbaar via een knop op www.agd.nl Voor alle abonnees is deze voorziening het eerste jaar gratis in het abonnement opgenomen.

Of registreer je om te kunnen reageren.