Home

Achtergrond 227 x bekeken

Winstsprong voor Adecco

Het Zwitserse Adecco, 's werelds grootste uitzendconcern, heeft in het derde kwartaal een nettowinst behaald van 128 miljoen euro, een stijging van 42 procent vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder.

De omzet klom met 36 procent tot 5,06 miljard euro. Dat heeft Adecco dinsdag bekendgemaakt. De groei was vooral te danken aan de wereldwijd aantrekkende economie. "De vraag op het merendeel van onze markten blijft erg goed. In Frankrijk en de Verenigde Staten, de belangrijkste markten van de groep, bleef de vraag zeer robust'', aldus Adecco-topman Patrick de Maesenaire.

Adecco houdt vast aan zijn doelstelling voor de middellange termijn om een winstmarge van boven de 5,5 procent te behalen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.