Home

Achtergrond 5 reacties

Wietplantage in boerderij provincie Friesland

In een boerderij van de provincie Friesland is woensdagochtend een wietplantage met bijna drieduizend plantjes aangetroffen. Dat heeft de politie Friesland gemeld.

De politie deed een inval in het gebouw, omdat omwonenden de zaak niet vertrouwden. Twee mannen zijn in verband met de plantage aangehouden. De kwekerij was waarschijnlijk al een half jaar actief.

De provincie Friesland kocht de boerderij, omdat over de grond om het gebouw heen een vierbaansweg komt. Om te voorkomen dat de boerderij zou vervallen, werd die verhuurd. ”Normaal gesproken besteden we dat uit aan een woonbeheermaatschappij, maar in dit geval werd het projectbureau benaderd door een man die er wilde wonen”, aldus een woordvoerder van de provincie.

Volgens de zegsman heeft de provincie meer boerderijen waar mensen wonen. ”We gaan nu ook periodieke controles houden in die gebouwen.”

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  lol

  Eerste boerderij waar wel rendement is zit/zat!

 • no-profile-image

  Leen

  Teel je eens iets waar WEL vraag naar is, weer niet goed!

 • no-profile-image

  Geen jager

  ,,,,,,EE, Anti jacht heeft helemaal geen jointje gerookt.
  Hij is bloedserieus. Moet je je eens voorstellen hoe dom hij gaat lullen als hij ook nog begint te blowen. }:-(

 • no-profile-image

  anti

  Ongetwijfeld zitten hier jagers achter. die doen namelijk alles wat niet mag en niet deugt. JVf, jagertje????? De kans is wel heeeeeeeeeeeel groot.

 • no-profile-image

  ,,.,,

  antie jacht net nog een jointje gerookt??

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.