Home

Achtergrond

Week van het Pinnen lijkt te werken

De Week van het Pinnen, die zondag ten einde loopt, lijkt zijn vruchten af te werpen.

Tot nu toe werd er dagelijks ruim 10 procent meer gepind dan op vergelijkbare dagen vorig jaar, terwijl de trend van dit jaar op een stijging van rond de 8 procent ligt. Op de eerste dag van de promotieweek werden ruim 14 procent meer pintransacties gedaan. Dat meldde Currence, eigenaar van het betaalproduct PIN, vrijdag.

Op de dagen daarna zette die trend door en Currence verwacht dan ook dat het doel van 40 miljoen transacties in de Week van het Pinnen zeker gehaald wordt. "We zitten tot en met donderdag op 23,1 miljoen transacties'', aldus een woordvoerder. Vorig jaar stond de teller na de vergelijkbare periode op 19 miljoen keer pinnen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.