Home

Achtergrond 199 x bekeken 2 reacties

Verschijning Agrarisch Dagblad tijdens TNT-acties

De vakbonden kondigden aan dat volgende week donderdag en vrijdag opnieuw wordt gestaakt bij TNT Post.

Dat betekent dat die dagen de krant niet kan worden bezorgd. De redactie probeert in te spelen op deze situatie, waarop zij zelf geen greep heeft. Alle berichtgeving wordt op de website www.agd.nl geplaatst, 25 en 26 november verschijnen extra nieuwsbrieven.

Alle abonnees ontvangen zaterdag een extra dikke editie van het Agrarisch Dagblad. Daarin zijn niet alleen de themapagina’s opgenomen die regulier op vrijdag verschijnen, maar ook een aantal extra pagina's. Wij rekenen op uw begrip. Uiteraard passen wij ons aan mocht in het arbeidsconflict bij TNT Post verandering optreden.

De hoofdredactie

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Henk

  Wat een onzin om de krant niet te drukken als men bij TNT staakt!
  We hebben recht op 5 kranten per week. Dat de bezorging dan één of twee dagen later maakt niet uit. Ik krijg normaal ook vaak de krant een dag te laat en meerdere keren per jaar ontvang ik de zaterdageditie pas op dinsdag! Hierover klagen bij het AD heeft hierop geen enkel effect. Dus gewoon 5 kranten per week drukken en verzenden. Ander zeg ik mijn abonnement op.

 • no-profile-image

  Boer

  Vroeger hebben wij ook een jaar het AD gelezen, we zijn echter gestopt omdat de krant vaak een dag te laat was, kreeg je weer twee kranten, een ergenis. Nu lees ik dat dit nog steeds hetzelfde is.

Of registreer je om te kunnen reageren.