Home

Achtergrond 154 x bekeken

Vermomde man bluft zich aan boord vliegtuig

Een jonge Chinees is er op verrassende wijze in geslaagd om als hoogbejaarde blanke man op een internationale vlucht te stappen. Dat meldde CNN vrijdag.

De Chinees toverde zijn jonge gezicht met een masker om tot dat van een gerimpelde man, compleet met een uit de kluiten gewassen neus, nekplooien en ingevallen wangen.

Hij viel door de mand toen hij, slecht ter been, het vliegtuigtoilet instrompelde en daar even later als herboren Chinese twintiger uitkwam. De bemanning waarschuwde daarop de Canadese douane, die hem na de landing in de boeien sloeg.

De douaniers denken dat de jongeman een vliegticket van een 55-jarige Amerikaan kocht, zich vermomde als hoogbejaarde westerling en zich bij het inchecken identificeerde met een Aeroplankaart. Op die kaart, waarmee de bezitter airmiles kan sparen, staat geen geboortedatum en geen foto.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.