Home

Achtergrond 1 reactie

'Vermiste herders vermoord, kudde gestolen'

De politie in Georgië heeft drie verdachten aangehouden die twee herders zouden hebben vermoord.

Ze worden ook beschuldigd van de diefstal van een kudde schapen, berichtte het ministerie van Binnenlandse Zaken in Tbilisi. Daarmee lijkt een mysterie dat de plaatselijke media dagenlang heeft beroerd, een stap dichter bij opheldering gekomen.

Media in Georgië hebben uitvoerig bericht over twee herders uit het dorp Achalsopeli die afgelopen zondag samen met hun herdershonden en zeshonderd schapen spoorloos verdwenen. De politie verdenkt de arrestanten ervan de twee herders te hebben vermoord en de schapen in een ander dorp te hebben verkocht.

Speurders vonden de afgelopen dagen geen enkel spoor van de herders en hun kudde.

Lees ook: Twee herders en 600 schapen kwijt in Georgië

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    Dat wordt geen vredige kerst

Of registreer je om te kunnen reageren.