Home

Achtergrond 524 x bekeken

Van Werven: eerste slachtoffers ongeval naar huis

De eerste twee slachtoffers van het zware trekkerongeval bij Biddinghuizen kunnen waarschijnlijk volgende week naar huis.

Dat zegt Ton van der Giessen van loon- en grondverzetbedrijf Van Werven.

Tien Poolse werknemers, die via een uitzendbureau bij het bedrijf werken, waren woensdag betrokken bij een ernstig ongeluk met een trekker. Twee zijn overleden. Vier worden slapende gehouden in het ziekenhuis. Daarvan verkeren er twee in kritieke toestand. Ook de trekkerbestuurder wordt slapende gehouden.

De Polen waren al jaren werkzaam voor het bedrijf dat ook actief is in recycling. Mensen van het eerste uur, zegt Van der Giessen. ”Er zaten tien collega’s van me in dat busje.” Het onderzoek naar de oorzaak is nog gaande.

Lees ook: Twee doden en zwaargewonden na ongeval met trekker

Of registreer je om te kunnen reageren.