Home

Achtergrond 163 x bekeken 1 reactie

PvdA en GroenLinks praten over samenwerking

PvdA-fractievoorzitter Job Cohen en GroenLinks-leider Femke Halsema praten over samenwerking tussen de twee partijen.

In oktober hebben twee gesprekken plaatsgehad. Bij een daarvan waren ook de partijvoorzitters aanwezig. Dat heeft een woordvoerster van de PvdA zaterdag bevestigd na een bericht hierover in NRC Handelsblad.

Volgens de PvdA-woordvoerster gaat het nog om " oriënterende gesprekken''. Maar ze zei ook dat de gesprekken serieus zijn en niet geheel vrijblijvend. Wanneer de fractievoorzitters weer bijeenkomen is volgens haar nog niet bekend.

De sociaaldemocraten en GroenLinks die in de Tweede Kamer in de oppositie zitten tegenover het kabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van PVV, willen samen hun rol versterken. "We willen laten zien dat er ook een ander progressief geluid is in dit land", aldus de zegsvrouw van de PvdA.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gekke henkie

    een kat in nood maakt rare sprongen.

Of registreer je om te kunnen reageren.