Home

Achtergrond 137 x bekeken

Producent Sint dreigt met juridische stappen

Ouders & Coo moet een aantal beelden van de film Sint van de website sintislief.nl verwijderen.

Dat eist de producent van de film, Tom de Mol, in een brief aan de ouderorganisatie. Gebeurt dit niet, dan stapt hij naar de rechter.

Beide partijen hebben dat woensdag laten weten. Het gaat om twee filmposters en enkele schetsen uit de periode dat de film nog werd gemaakt. De Mol zei woensdag zich eraan te storen dat deze worden gebruikt in een negatieve context. In de brief stelt hij onder meer dat Ouders & Coo inbreuk maakt op zijn auteursrecht.

De ouderorganisatie zei in een reactie dat de poster niet te zien was op de site, maar dat daar slechts een link stond naar een internetpagina waarop dat wel het geval was. Zij heeft dit na ontvangst van de brief van De Mol nog duidelijker gemaakt.

Ouders & Coo verzet zich al langer tegen de posters van de komische horrorfilm van Dick Maas.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.