Home

Achtergrond

PAC tomaat: positief gesprek met topman Greenery

Greenerytopman Philip Smits heeft leden van productadviescommissie tomaat (PAC) vrijdagmiddag een toelichting gegeven over het vertrek van drie directeuren vorige week.

Het PAC noemt het een eerlijk en positief gesprek dat zeker twee uur besloeg. “Het ging over het waarom en hoe van het vertrek en hoe het nu verder moet. We hebben het erover gehad wat we van elkaar kunnen verwachten”, zegt PAC-lid Peter Duijvesteijn.

Hij startte met Jan Zegwaard van Greenco een initiatiefgroep van PAC-telers van verschillende productgroepen en ging afgelopen woensdag al met Cofortavoorzitter Theo Ammerlaan om de tafel. De telers wilden na dat spoedoverleg een verdere toelichting en kregen die van Philip Smits, bevestigt een Greenerywoordvoerder.

De initiatiefgroep sprak vorige week de vrees uit dat het vertrek The Greenery zou kunnen destabiliseren. Of die vrees nog bestaat kon Duijvesteijn niet zeggen. "We hebben wel duidelijk te horen gekregen dat het P-model met The Greenery ongewijzigd wordt doorgezet."

Of registreer je om te kunnen reageren.