Home

Achtergrond

Opnieuw woning en auto's beklad Gilze-Rijen

In het Brabantse Gilze-Rijen is in de nacht van donderdag op vrijdag opnieuw een woning met verf beklad.

De woning staat in dezelfde wijk als de woning van burgemeester René Roep die onlangs doelwit van de bekladder(s) was. Dit keer werden behalve de woning ook de auto's van de bewoners besmeurd. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt. De bewoners hebben aangifte van vernieling gedaan.

Roep ontdekte woensdagochtend dat de voordeur en een muur van zijn woning met rode verf waren beklad. Maandagavond had hij al een brief met verwarde inhoud op zijn deurmat gevonden. De politie kondigde toen extra surveillances aan.

René Roep vertrekt binnenkort uit Gilze-Rijen. Hij wordt burgemeester van Vlissingen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.