Home

Achtergrond 393 x bekeken 1 reactie

Nieuwe vertraging overname Alpuro door Duitsers

Een definitief besluit over de overname van Alpuro door VanDrie laat weer langer op zich wachten.

Dit meldt directeur Hennie Swinkels van de VanDrie Group. Aanleiding zijn nieuwe vragen van het Duitse Bundeskartellamt. Daardoor is de uiterste beslistermijn verder naar achteren geschoven tot het eind van het jaar.

"Dit is wel een tegenvaller," erkent Swinkels. "In ons meest optimistische scenario hadden we nog voor de zomer van dit jaar een besluit verwacht. Dat was te optimistisch. Toen hadden we gehoopt op september, maar er blijken nog meer vragen te beantwoorden," zegt hij. "Het onderzoek gebeurt in ieder geval grondig."

Eén reactie

  • no-profile-image

    dier

    Wat voor vragen zouden dat nu zijn ??

Of registreer je om te kunnen reageren.