Home

Achtergrond 1 reactie

Nederland Bloeit verlengt contract ploeg Vos

Nederland Bloeit is ook volgend jaar hoofdsponsor van de wielerploeg die is opgebouwd rond Marianne Vos.

Dat meldde het platform van ondernemers in de land- en tuinbouw vandaag. "Het seizoen 2010 leverde de sponsor en de wielerploeg ongekend veel publiciteit en sportieve successen op'', aldus Nederland Bloeit in een persbericht.

Vos is ook in het nieuwe seizoen de onbetwiste kopvrouw van ploegleider Jeroen Blijlevens. Nederland Bloeit versterkt zich voorts met vier buitenlanders: de Zwitserse rensters Patricia Schwager en Emilie Aubry, de Engelse Emma Trott en de Duitse Sarah Düster.

Annemiek van Vleuten, Loes Gunnewijk, Noortje Tabak, Janneke Kanis en Marieke van Wanroij vormen samen met Vos de Nederlandse inbreng in Nederland Bloeit.

Vos reageerde verheugd op de contractverlenging. "De ploeg is het afgelopen jaar veel sterker geworden in de breedte doordat wij de tijd hebben genomen om het in ieder aanwezige talent nog weer wat verder te ontplooien. Daarom is 2010 met meer dan 60 overwinningen het meest succesvolle jaar ooit geworden. Het wordt hard werken het komend jaar om dat te evenaren'', aldus de meervoudig wereldkampioene.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    derk

    hebben we als landbouw hier iets aan
    wie het weet mag het zeggen ??

Of registreer je om te kunnen reageren.