Home

Achtergrond

NFI onderzoekt botmateriaal in zaak-Holloway

Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) onderzoekt in opdracht van het Openbaar Ministerie op Aruba botmateriaal.

Dat bevestigde een woordvoerster van het NFI vandaag. Uit het onderzoek moet blijken of het gaat om botmateriaal van de verdwenen Amerikaanse Natalee Holloway.

Natalee, afkomstig uit de staat Alabama, verdween op 30 mei 2005 op Aruba. Joran van der Sloot is hoofdverdachte in de zaak, maar tot nu toe hebben de politie en justitie op het eiland het bewijs tegen Van der Sloot nog niet rond kunnen krijgen.

De Nederlander zit inmiddels wel vast in Peru. Hij wordt daar verdacht van de moord op de Peruaanse Stephany Flores. De jonge vrouw (21) werd op 30 mei dood in de hotelkamer van Joran van der Sloot in de wijk Miraflores van de Peruaanse hoofdstad Lima gevonden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.