Home

Achtergrond 221 x bekeken

Meer commerciële ruimte Cofortatelers T-model

Cofortatelers die los afzetten van handelshuis The Greenery krijgen meer commerciële ruimte.

Dat melden meerdere bronnen onder tuinders.

Deze T-telers richten zich op andere klanten dan The Greenery. In voorstellen voor het komende seizoen wordt het veld van afnemers wat verruimd. Hoe de klantenlijst verruimd wordt, is niet bekend. Een woordvoerder van Coforta wil niet reageren tot het besluit van de ledenraad.

De woordvoerder wijst kritiek op gebrek aan openheid over het vertrek van drie Greenerydirecteuren van de hand. Telers zijn ingelicht via het interne netwerk Greendirect en kunnen toelichting vragen bij vertegenwoordigers uit de PAC, stelt hij. Volgende week beginnen afdelingsvergaderingen en wordt personeel via bijeenkomsten ingelicht, weet hij.

Of registreer je om te kunnen reageren.