Home

Achtergrond 140 x bekeken

Kamermeerderheid wil antifileplan Schultz

Een meerderheid in de Tweede Kamer van VVD, PvdA, D66 en CU wil dat minister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur) een speciale filebrief aan de Kamerleden gaat schrijven.

Daarin moet ze op een rijtje zetten welke maatregelen ze in petto heeft om specifiek de files te bestrijden. Dat gaan deze fracties vanavond aan de bewindsvrouw vragen. Dan wordt in de Kamer de begroting van het ministerie van Infrastructuur & Milieu besproken.

Het initiatief komt van D66-Kamerlid Kees Verhoeven. Hij wil dat de minister alles uit de kast haalt om de files te bestrijden. "Het is tijd voor een totaalpakket tegen files met maatregelen die verdergaan dan asfalt alleen'', oordeelt hij.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.