Home

Achtergrond 512 x bekeken 13 reacties

Hilckmann ontkent sluiting

"Een bedrijfssluiting is niet aan de orde. We blijven ons bedrijf up to date houden en blijven normaal onze investeringen doen."

Dat zegt directeur Dominique Hilckmann van het gelijknamige slachtbedrijf in Nijmegen.

Deze week meldde de Gelderlander dat het bedrijf mogelijk zou worden gesloten. Hilckmann moet weg van de huidige stek op een industrieterrein aan de Waal in Nijmegen. De bedrijfsdirectie is in overleg met de gemeente Nijmegen over verkoop van het huidige pand en de grond waarop het ligt. "We willen er eerst uit komen met Nijmegen en dan komt verplaatsing aan de orde." Hilckmann wil het liefst naar de gemeente Cuijk.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  anoniem

  volgen mij is dat slachthuis van de gemeente en huurt hilckman dat. dus een sluiting ligt wel voor de hand. war overigens niet te hopen is

 • no-profile-image

  eet meet

  Kijk aan meneer herkauwer is geirriteerd...dat krijg je als je teveel van die plasticc troep moet eten die ze VLEESvervangers noemen. Want dat is het ,chemisch gevaar uit de fabriek gemaakt van smerige ingrdienten

 • no-profile-image

  herkauwer

  Anoniem jij bedoelt zeker het oude abbatoir tussen de Hezelpoort en de Waalkade, maar dat is allang weg. Dit bedrijf zit aan de andere kant van het spoor, bij de haven. Dominique kan trouwens beter stoppen met slachten en overschakelen op vleesvervangers. Want daar zit de toekomst!

 • no-profile-image

  herkauwer

  Kijk aan: er meldt zich een échte kadaverkaner, kennelijk met belangen in de vleessector! Zeg klojo, vleesvervangers bestaan uit plantaardige ingrediënten zonder schadelijke toevoegingen. Puur natuur en vrij van allerlei troep die tegenwoordig in bijna al het vlees zit. Ook bij ZLTO is men ervan overtuigd dat de bioindustrie in haar laatste fase zit en feitelijk met struiptrekken bezig is. Daarom is het ook zo fijn dat er steeds méér en steeds smakelijkere vleesvervangers komen.

 • no-profile-image

  ynit

  Hilcikmann heef bij willie van ge van de nvv toch altijd de hoof prijs betaalt en bij leo ver h van de nvv die club zonder vleesvarkenshouders???

 • no-profile-image

  eet meer

  Blijf slachten !! Ik wil geen chemische troep eten, want dat zijn die smerige vleesvervangers bah vergiftige troep, dat is zijn die vervangers!! Ik wil gewoon echt vlees, lekker, eerlijk en harstikke gezond !!

 • no-profile-image

  herkauwer

  Eet Meet Vlees, je zult wel meeR bedoelen neem ik aan? Ik ben helemaal niet geirriteerd. Irritatie en agressief gedrag zijn juist kenmerken van smakeloze kadaverkaners. Plantaardige voeding geeft Rust! Kijk maar naar ons Herkauwers. Geen vrediger en vreedzamer levende wezens op deze aardkloot dan Herkauwers. Ga jij nou maar lekker jouw geprefabriceerde kipnugets, fricandellen, cordonbleus, kroketten en andere viezigheid naar binnen werken. Dan blijven wij wel gezond!

 • no-profile-image

  ynit

  Goed na vragen of ze wel blijffen slachten
  naa 24 dec ?? mensen

 • no-profile-image

  beina ex lid zlto

  de varkenshouderij is sterker dan ooit. steeds meer leden gaan weg bij de koeie klub en verenigen zich bij de nvv. samen staan we heel sterk, dat kan alleeen maar bij een club die geen dubbele agenda heeft

 • no-profile-image

  down under

  Zeg Herkauwer, of moet ik zeggen; dom blondje, die veggieburgers van jouw worden wel van, door geïmporteerde genetisch gemodifiseerde en met Round Up bespoten, soja bonen gemaakt. Ga toch ergens anders je sprookjes vertellen. Oh ja enne kom nu niet met een lulverhaal over lekkere algen eiwitten want die plantjes worden in een basin gevuld met "gereinigd" rioolwater gekweekt. Nee, geef mij maar een lekker karbonaatje uit de gangbare veeteelt.

 • no-profile-image

  ieder

  Herkauw jij dan in je uppie op een sojaburger, eten wij met vele vrienden nog een lekkere biefstuk.

 • no-profile-image

  Anton

  Het niveau van jullie taalgebruik en kennis is treurig.
  Het lijkt wel de loopgravenoorlog van 1914-1918.

 • no-profile-image

  jan warmenhuizen

  Exlid, en straks loopt die hele Titanic met al die knorrende en schijtende NVV-ers vanzelf op de klippen in de Varkensbaai en dan bennen we in enen van die hele zwijnerij af.

Laad alle reacties (9)

Of registreer je om te kunnen reageren.