Home

Achtergrond 162 x bekeken

Goederentrein naast de rails bij Roosendaal

Bij Roosendaal is vrijdagochtend een lege goederentrein ontspoord.

Volgens een woordvoerder van het Korps landelijke politiediensten (KLPD) staan er drie wagons naast de rails en drie wagons dwars op de rails. De trein is een zogeheten werktrein waarin onder meer grind voor werk aan het spoor wordt vervoerd. Er zijn gewonden gevallen.

Op de trajecten Roosendaal-Breda en Roosendaal-Lage Zwaluwe rijden geen treinen. De NS zet bussen in. Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van een uur.

Het achterste deel van de werktrein houdt het hoofdspoor geblokkeerd. Dat deel van de trein wordt eerst van het spoor verwijderd. De verwachting is dat het treinverkeer om 15.00 uur wordt hervat. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.