Home

Achtergrond

Goede leliepresentatie van World Breeding

Lelies in alle mogelijke kleuren en met een goede tot zeer goede houdbaarheid op de vaas zijn er te kust en te keur in de keuringszaal.

World Breeding zet deze week in de keuringszaal de nodige accenten door ijzersterke cultivars te presenteren. Zoals de gele Lilium 'Saltarello' die prachtig tot bloei komt. Mooie knoppen heeft de rode Lilium 'Baywatch', fraai is de oranjerode L. 'Caraita' en met slechts een enkele tak van L. 'Amarossi' heeft de consument een vaas barstensvol bloemen.

Heel aantrekkelijk. Cees Breed showt deze week ook onder andere grote potten met Nerine undulata en N. bowdenii, alsmede een pot met de donker roze Amarine tuberginii. Tenslotte melden we dat de inzending siergrassen van Eikholt Kwekerijen nog altijd is te bewonderen en een aantal van de soorten alleen maar fraaier wordt. Zoals de ontwikkeling van panicum virgatum, Carex buchacani, Pennisetum alopeccuroïdes en Ophio pogon japonicus.

Foto

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.