Home

Achtergrond 212 x bekeken

Geen toename files in oktober

In oktober stonden er ongeveer evenveel files als in dezelfde maand vorig jaar.

De ochtendspits was iets rustiger, maar in de avondspits nam de drukte licht toe. Dat meldde maandag de ANWB. Het mooie weer zorgde zondag 10 oktober voor veel extra verkeer op de weg. Bovendien waren er op een aantal plekken wegwerkzaamheden. Om zes uur 's avonds stond er 120 kilometer file. Het ontstuimige herfstweer en het begin van de herfstvakantie leidden op vrijdag 15 oktober tot 400 kilometer file. Dinsdag 19 oktober was de A58 bij Etten Leur lange tijd afgesloten na een zwaar ongeval met vrachtwagens. Afgelopen woensdag was het door het slechte weer een drukke avondspits: 420 kilometer.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.