Home

Achtergrond 217 x bekeken 1 reactie

Fabrikanten hekelen aantijgingen dure inkoop supermarkt

Levensmiddelenfabrikanten verenigd in organisatie FNLI hekelen de aantijgingen van Detailhandel Nederland over het aankoopbeleid van supermarkten.

Volgens Detailhandel Nederland kopen supermarkten onnodig duur in. “De stelling dat Nederlandse supermarkten op jaarbasis minimaal € 375 miljoen op de inkoopkosten zou kunnen besparen kan niet op een geloofwaardige manier worden onderbouwd”, meent FNLI. “Het prijspeil in Nederland behoort al jaren tot het laagste in Europa terwijl fabrikanten een breed aanbod van goede kwaliteit aan de consument aanbieden.”

Eén reactie

  • no-profile-image

    J.T.

    Vreemd, moeten we nu medelijden krijgen met de supermarketen (met hun mega marges en winsten?) Volgens mij is het toch echt zo dat het probleem onder aan de keten zit (producent). Het moet niet gekker worden, eerst willen ze de nma op ons af sturen -i.pv. de inkooporganisaties is onder de loep te nemen- en nu zouden de supermarkten te veel betalen. Tsja, het moet niet gekker worden

Of registreer je om te kunnen reageren.