Home

Achtergrond

Congres over beeldvorming agrarische sector

Diervoederbrancheorganisatie Nevedi organiseert volgend voorjaar, waarschijnlijk in april, een congres.

Doel is om meer uitwisseling te krijgen van visies en ideeën over de agrarische sector. "We willen de dialoog mjet de Nederlandse samenleving stimuleren", zegt directeur Henk Flipsen van de Nevedi. Volgens flipsen hebben grote delen van de Nederlandse bevolking een totaal verkeerd beeld van de agrarische sector. Het congres zou bij kunnen dragen aan een betere beeldvorming over en weer en de dialoog moeten bevorderen. Een bijkomend doel van het congres is om bouwstenen te verkrijgen voor het nieuw te schrijven beleidsplan voor de sector.

Flipsen hoopt in ieder geval staatssecretaris Henk Bleker als spreker te kunnen verwelkomen. Hij is verder in gesprek met verschillende partijen, bedrijven en organisaties die niet meteen een band hebben met de agrarische sector.

Of registreer je om te kunnen reageren.