Home

Achtergrond 166 x bekeken

Bram Moszkowicz schrijft boek

Advocaat Bram Moszkowicz schrijft een boek, onder de titel 'Abraham Moszkowicz, Strafpleiter'.

Volgens zijn uitgever Bertram + de Leeuw Uitgevers wordt het een persoonlijk verhaal over zijn leven als strafpleiter, de grote zaken waarin hij als advocaat heeft opgetreden, de rechtsstaat en ,,de methode Moszkowicz''.

Het boek zal in mei van het volgend jaar in de winkel liggen. Op het omslag van het boek laat Moszkowicz zijn motto afdrukken: ,,Liever rechtop sterven dan op je knieën leven.''

Moszkowicz, telg uit een succesvolle advocatenfamilie, is zo'n 25 jaar actief als strafpleiter. Hij trad op in tal van grote zaken. In zijn boek zal hij onder meer ingaan op de zaken tegen Willem Holleeder en Geert Wilders.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.