Home

Achtergrond 189 x bekeken 2 reacties

Bollenstreek mist plek op erfgoedlijst

Wethouder Bas Brekelmans van de gemeente Lissevindt het jammer dat de bollenstreek geen kandidaat is geworden voor een plek op de Werelderfgoedlijst. "Opvallend ook. Want onze streek is toch een uniek stukje Nederland en een symbool voor het land."

"Het had toeristisch ook interessant kunnen zijn voor ons. Natuurlijk wens ik alle kandidaten veel succes, ik hoop dat zij het halen.''

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    oliebol

    gelukkig heeft die herkauwende oliebol ookgeen erfgenamen.

  • no-profile-image

    herkauwer

    Beetje erg simplistische gedachte. De bollenstreek is welgeteld twee of drie weken per jaar het aanzien waard. Daarbuiten is het een fantasieloze wereld met alom spuitende loonwerkers. Er bestaat geen teelt waarin zoveel gif omgaat als in de bollenteelt. En die rommel is allerminst gezond. Daar gaat men van dood! Straks zijn er zélfs geen erfgenamen meer om van een bosje snijbloemen of een mandje narcissen te genieten!

Of registreer je om te kunnen reageren.