Home

Achtergrond

Automobilisten eerder op weg

Automobilisten die vandaag de snelweg op moesten, zijn eerder van huis gegaan dan gebruikelijk.

Waarschijnlijk deden ze dat van de schrik over de files van maandagavond, zei een woordvoerder van de ANWB vandaag. Als gevolg daarvan was het vanochtend vroeger druk met veel kleinere files van 2 tot 3 kilometer. Er stond ook een handjevol langere files van 10 tot 13 kilometer door ongelukken.

Maandagavond ontstonden lange files door sneeuw. Met in totaal 871 kilometer was het de langste avondspits ooit.

De A4 van Antwerpen naar Bergen op Zoom is vanochtend rond zes uur weer open gegaan, nadat de weg gisteravond was afgesloten wegens een ongeval met een vrachtwagen vol bieten. Tussen Hoogerheide en Bergen op Zoom-Zuid lagen de bieten over een afstand van 250 meter verspreid over het wegdek.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.