Home

Achtergrond 167 x bekeken

Asbest vrijgekomen bij brand Zuidoostbeemster

Bij de brand die vanochtend woedde in een loods bij een bedrijf aan de Zuiderweg in Zuidoostbeemster (Noord-Holland), is asbest vrijgekomen.

Dat heeft de politie gemeld. De bewoners van twee nabijgelegen woningen die hun woning door de brand uit voorzorg moesten verlaten, kunnen hierdoor nog niet terug naar huis. "Eerst moet zeker zijn dat al het asbest is verwijderd'', aldus een politiewoordvoerster.

De brand in de loods, die in een landelijke omgeving staat, brak vrijdagochtend vroeg uit. Tegen achten was de brandweer de brand meester. De schade aan de loods is aanzienlijk, onder meer het dak is ingestort. Volgens een politiewoordvoerder lagen in het pand diverse goederen opgeslagen, van inboedel tot horeca-artikelen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.