Home

Achtergrond 1 reactie

Aantal schademeldingen wegens storm valt mee

De schade door de storm valt mee, ook in de agrarische sector.

Dat meldde Interpolis vandaag. Bij de verzekeraar kwamen tot het begin van vrijdagmiddag ongeveer 150 meldingen van stormschade binnen. Het betreft geen grote schade.

Ook Nationale Nederlanden heeft het niet druk gehad. Het viel erg mee, zei een woordvoerster. Particuliere klanten meldden weinig schade, zakelijke klanten iets meer dan op een 'normale' dag. De verzekeraar heeft vijf miljoen particuliere en zakelijke klanten. "Boven windkracht 10 is het alle hens aan dek, maar nu is het rustig gebleven, aldus de woordvoerster.

De meldingen kwamen vooral uit de kustprovincies, maar ook uit andere delen van het land. Het gaat om zaken als weggewaaide dakpannen, beschadigde schoorstenen, omgewaaide schuttingen en deuren die door rukwinden uit de sponningen zijn geslagen. Ook raakten enkele auto's beschadigd door afgewaaide takken. Verder waren er enkele meldingen van blikseminslag.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    in t snotje

    Nu nog de grootste verzekeraar Interpolis ,na het bekend worden van hun eigen taxateursvereniging de NVAE die 15 jaar lang boeren en tuinders in het pak kon steken zal dit toch gauw over zijn. zie SBBO.eu en kijk ook naar NVAE dan weet u genoeg

Of registreer je om te kunnen reageren.