Home

Achtergrond

Zoektocht naar Mirco gestaakt

De Duitse politie heeft de zoektocht naar de 11-jarige jongen Mirco beëindigd.

De jongen verdween vijf weken geleden in Grefrath, vlak over de grens bij Venlo.

Donderdag hebben duikers voorlopig voor de laatste keer gezocht in beekjes in de regio, zei een politiewoordvoerder. De agenten komen pas weer in actie als er nieuwe aanwijzingen zijn. De onderzoekers zijn daarover optimistisch. "We zijn er zeker van dat we de gouden tip ergens in ons dossier hebben'', aldus de woordvoerder. De politie kreeg tot dusver 3600 tips.

Eerder zijn wel kleren en de fiets van Mirco gevonden. De politie gaat ervan uit dat de jongen slachtoffer is geworden van seksueel misbruik. De dader komt vermoedelijk uit de regio en zou spontaan gehandeld hebben.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.