Home

Achtergrond 174 x bekeken

Website Nederlands Dagblad gaat geld vragen

Het Nederlands Dagblad stapt op zaterdag 30 oktober over op het berlinerformaat.

En voor artikelen op de website dienen lezers in de toekomst te betalen. Dit maakte de uitgever van de christelijke krant donderdag bekend. Het Nederlands Dagblad is de eerste landelijke krant die overstapt op het berlinerformaat, dat het midden houdt tussen het bekende tabloid en de klassieke broadsheet.

Niet alleen de papieren krant wordt volledig vernieuwd, ook de website ondergaat op 30 oktober een gedaanteverwisseling. De site is de eerste twee maanden nog gratis. Daarna gaat de krant geld vragen voor het internetnieuws aan niet-abonnees, variërend van 10 cent voor korte nieuwsberichten tot een euro voor een groot interview. De krant is hiermee naar eigen zeggen eveneens de eerste in Nederland.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.