Home

Achtergrond 178 x bekeken

Vrouw en drie kinderen dood door ongeval A59

Een vrouw en drie kinderen zijn vanochtend om het leven gekomen door een ongeval op de A59 ter hoogte van Sprang-Capelle.

Een vierde kind is zwaargewond met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Dat heeft een woordvoerster van de politie gezegd. De slachtoffers maken deel uit van meerdere gezinnen. Hun identiteit is nog niet bekend.

De personenauto van de slachtoffers raakte bij een botsing ingeklemd tussen twee vrachtwagens. Volgens de politiewoordvoerster is een van de vrachtwagenchauffeurs lichtgewond geraakt. Om welke chauffeur het gaat is onbekend.

Het ongeval gebeurde vanochtend rond tien uur. De A59 is in de richting van Den Bosch afgesloten. Het technische onderzoek van de politie is afgerond. Ook wordt de weg weer vrijgemaakt. Volgens de ANWB gaat de A59 rond 16.00 uur weer open voor het verkeer.

Voor de hulpverleners is bedrijfsopvang en Slachtofferhulp ingeschakeld.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.