Home

Achtergrond 144 x bekeken 1 reactie

Verkeer eist zeker 5 doden in weekeinde

Het verkeer heeft het afgelopen weekeinde aan vijf mensen het leven gekost.

Het ongeval met de meeste slachtoffers was in het Limburgse Hunsel waar zondagmiddag twee inzittenden van een personenauto om het leven kwamen. De auto reed door nog onbekende oorzaak tegen een boom.

In Rotterdam reed zaterdagavond een automobilist het water in bij de Botlekbrug. De bestuurder ramde de gesloten slagboom en raakte te water. Een zoektocht van de politie en brandweer naar het voertuig moest zaterdagavond zonder resultaat worden gestaakt vanwege de sterke stroming in het water. Zondagochtend vond een sonarboot van het Havenbedrijf de auto met daarin het stoffelijk overschot.

Door een botsing in Beek en Donk (Noord-Brabant) tussen twee auto’s kwam zaterdagmiddag een 77-jarige automobilist uit Gemert om het leven. De bestuurder van het andere voertuig, een 21-jarige vrouw uit Venhorst, raakte zwaargewond.

In de nacht van zaterdag op zondag bezweek een 21-jarige man uit Venlo in het ziekenhuis aan de verwondingen die hij zaterdagavond opliep bij een verkeersongeval in zijn woonplaats.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Jeroen

    Ik keek gisteren een stukje van het programma Wegmisbruikers. Als ik dan zie hoe mensen zich op de Nederlandse weg misdragen, dan verbaasd het me niks dat er zoveel doden vallen. Ik wordt er gewoon misselijk van als ik de levensgevaarlijke manouvres zie en daarna de nonchelante reacties van de overtreders. Er worden levens op het spel gezet en dat maakt weinig indruk op de overtreders. Als iedereen zich nou eens netjes aan de verkeersregels zou houden, dan zou het een stuk veiliger worden.

Of registreer je om te kunnen reageren.