Home

Achtergrond 548 x bekeken 1 reactie

Veemarkt Purmerend verhuist mogelijk

De veemarkt in Purmerend verhuist mogelijk naar gemeente Beemster.

Samen met de gemeente Purmerend onderzoekt de gemeente Beemster of de exploitatie haalbaar is, of er een geschikte locatie is om de veemarkt te organiseren en op welke termijn een verhuizing te realiseren valt. Het onderzoek vindt mede op verzoek van de gemeente Purmerend plaats, omdat de huidige locatie van de veemarkt (bedrijventerrein De Baanstee-Oost) geen mogelijkheden biedt voor uitbreiding van de activiteiten. Dat meldt het Noordhollands Dagblad.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    a hamstra

    L.T.O/Z.L.T.O zorg dat de markt Weer open gaat voor alle dieren, gelijk in de rest van EUROPA,
    Of HEEFT U ANDERE BELANGEN.

Of registreer je om te kunnen reageren.