Home

Achtergrond

Van Brussel en Lebouille gaan samen

De Limburgse vleesbedrijven Van Brussel trends in meat in Born en Lebouille in Valkenburg gaan in 2011 volledig samenwerken.

Dit meldt Lebouille op haar website. Lebouille, gevestigd middenin Valkenburg, is vooral bekend als leverancier voor het topsegment horeca in Nederland en België. Van Brussel trends in meat is in Nederland een belangrijke speler in de foodservice markt, waaronder horeca.

Van Brussel trends in meat en Lebouille vestigen zich in januari 2011 op een locatie in Born. Ernest Lebouille, directeur van Lebouille: ”Een groot aantal toprestaurants wordt door ons voorzien van het beste vlees uit de markt, maar in het centrum van Valkenburg konden we helaas niet uitbreiden. Door het samengaan met Van Brussel zullen we ook in de toekomst onze groeiende klantenkring kunnen blijven bedienen.”

De samenwerking heeft geen consequenties voor de werkgelegenheid in het bedrijf.

”Lebouille is een bedrijf waar traditie, productkennis en de klantrelatie hoog in het vaandel staan”, zo laat Michiel Meier Mattern, directeur bij Van Brussel trends in meat weten. ”Die elementen willen we behouden en ook ten goede laten komen aan onze eigen klanten.” Van Brussel trends in meat wil met deze stap haar dienstverlening in de horeca uitbreiden. ”Lebouille heeft een zeer hoogwaardig en culinair assortiment. Die producten kunnen we nu ook aanbieden aan onze eigen klanten en aan Deli XL, waarmee we nauw samenwerken.”

In januari 2011, op de European Fine Food Fair (EFFF) in Maastricht, zal de onderneming zich in haar nieuwe vorm presenteren.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.